Utazz bátran, vágj bele!

Utazz bátran, vágj bele!

Hogyan működnek a fapados légitársaságok?

2018. február 24. - Zooltán

"Megéri ez nekik?" Ez a leggyakoribb kérdés, amit nekem szegeznek, amikor egy aktuális utazásom erősen nyomott repülőjegyárát elárulom.

A fapados légitársaságok árazása meglehetősen összetett, ezért fordulhat elő, hogy egy adott városba Budapestről néhány ezer forintért épp úgy foglalhatunk jegyet, mint több tízezerért. Sőt, légitársaságonként is változik a módszer. Később még írok arról, hogy mikor és hogyan lehet kifogni a legjobb áru jegyeket, ha szeretnénk minél alacsonyabb költségvetésből kivitelezni egy európai utat, de előbb nézzük meg, miért lehet esetenként olcsóbban elrepülni 1000-2000 kilométert, mint belföldön megtenni tömegközlekedéssel 200-at. 

Röviden összefoglalva azt lehet mondani, hogy minden költséget a minimumon tartanak, a kihasználtságot pedig maximalizálják. Egy dologból azonban nem engednek, ez pedig a biztonság. 

Részletek a videóban. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://utazzbatranvagjbele.blog.hu/api/trackback/id/tr8413693844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása