Utazz bátran, vágj bele!

Utazz bátran, vágj bele!

Utazz bátran, vágj bele!

2018. január 14. - Zooltán

Irigykedtél már arra az ismerősödre, aki egy külföldi útjáról posztolt képeket? Miért nem utazol el te is? Egyszerűbb - és olcsóbb-, mint gondolnád.

Sokáig nem tartozott hozzá az életemhez, hogy utazom, az meg végképp nem, hogy repülőre ülök. Ha te is így vagy most ezzel, akkor kövesd ezt a blogot, megmutatom, hogy milyen lehetőségek vannak az olcsó utazásokra, mennyibe kerül pontosan például egy repülős kaland.

Először is, ne kételkedj abban, hogy néhány ezer forintért repülhetsz. Igen, léteznek nagyon olcsó jegyek. Jelenleg 5-6 ezer forintért számos európai nagyvárosban vásárolhatsz retúr repülőjegyet, de utaztam már 1 euróért is Milánóba. Pontosabban összesen négyen utaztunk ennyiért. A leggazdaságosabb utazásom talán Varsóba volt, 140 forintba került, ez éppen busszal. Ezek a rendkívüli ajánlatok csak nagyon korlátozott számban érhetők el, ezért kell egy kis szerencse is hozzá, de a példa jól mutatja, nem lehetetlen.

Utazással, olcsó repüléssel kapcsolatban egyre több Facebook oldal, blog lelhető fel az interneten, de az a tapasztalatom, hogy nagyon kevés szól olyanokhoz, akik még egyáltalán nem utaztak, teljesen a nulláról vágnának bele egy kalandba. Elsősorban őket célozza meg ez az oldal, megmutatva az alapokat, végigjárva pontosan egy foglalás menetét, amihez időnként videókat is csatolok. Megmutatom, hogyan néz ki a repülőtér itthon, vagy éppen külföldön, amerre épp utazom, így az arra járóknak már nem lesz teljesen idegen a hely. A legtöbb esetben egyébként könnyű eligazodni, de csak bátrabban vág bele az ember az utazásba, ha úgy érzi, járt már ott.

Szóval utazz bátran, vágj bele!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://utazzbatranvagjbele.blog.hu/api/trackback/id/tr3413574245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása